ÜLKÜ OCAKLARI İL OCAK BAŞKANLARI EĞİTİM PROGRAMI TAMAMLANDI

ÜLKÜ OCAKLARI İL OCAK BAŞKANLARI EĞİTİM PROGRAMI TAMAMLANDI

Paylaş:

Ülkü Ocakları Genel Merkez yöneticileri ve İl Ocak Başkanlarının katılımıyla 24-25-26 Mayıs tarihlerinde Ankara Kızılcahamam Patalya Otel'de "Ülkü Ocakları İl Ocak Başkanları Eğitim Programı" gerçekleştirildi.


Ülkücü Şehitler Anıtında Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin ziyaretinin ardından eğitim programı 25 Mayıs tarihinde ilk dersi vermesiyle başladı. 



Ülkü Ocakları İl Ocak Başkanları Eğitim Programı kapsamında “Milliyetçi-Ülkücü Hareket ve MHP’nin Tarihi Hakkında Notlar” oturumu MHP Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof.Dr.Edip Semih Yalçın tarafından gerçekleştirildi.



Ülkü Ocakları İl Ocak Başkanları Eğitim Programı kapsamında “Küreselleşme, Siyasal İletişim ve Liderlik” oturumu MHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Zühal Topçu tarafından gerçekleştirildi.

 



Ülkü Ocakları İl Ocak Başkanları Eğitim Programı kapsamında “MHP’nin Adalet, Hukuk, Demokrasi Anlayışı ve Bu Alanda Önemli Katkıları” oturumu MHP MYK Üyesi, Siyaset ve Liderlik Okulu Koordinatörü Doç. Dr. Turan Şahin tarafından gerçekleştirildi.

Ülkü Ocakları İl Ocak Başkanları Eğitim Programı kapsamında “Siyasette sorun çözme ve karar verme”, "Şehirlerimizin gelişmesine katkı sunacak politika önerileri üzerine değerlendirmeler" başlıklı oturumlar tertip edilmiştir. Oturumlar, MHP Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Zühal Topçu'nun ve MHP MYK Üyesi, Siyaset ve Liderlik Okulu Koordinatörü Sayın Doç. Dr. Turan ŞAHİN'in başkanlığında oluşturulan gruplar tarafından gerçekleştirildi.